Portret in opdracht

 

“Het schilderij geeft Rosa niet alleen prachtig weer, maar raakt ook haar ziel. Ze is zo toch weer een beetje bij ons. “

 

Heeft jouw dier een bijzonder plaatsje in je hart? Met liefde teken of schilder ik voor jou je dier zoals het is. Met precies die specifieke, herkenbare  en levendige blik in de ogen.

Wil jij jouw dierbare kind of familielid laten portretteren? Ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Over mijn portretten

In mijn portretten combineer ik vakmanschap met het leggen van energetisch contact met het onderwerp. Dit resulteert in portretten die de essentie raken met een grote uitdrukkingskracht.

Mijn portretten bevinden zich bij particulieren en bedrijven in Europa en de Verenigde Staten.

Je dient rekening te houden met een wachtlijst.

 

In memoriam

Soms is een dier of mens niet meer tastbaar aanwezig. Een portret kan troost en een levendige herinnering bieden en zo het gemis en verdriet een plekje geven.
Uit ervaring weet ik dat er niet altijd goede kwaliteit foto’s voorhanden zijn. Vanuit mijn kundigheid en jarenlange ervaring ben ik dan in staat om lichtinval, compositie, helderheid en kleur aan te passen en zo toch een mooi portret tot stand te brengen.

 

Een portret cadeau

Gun je dit bijzondere geschenk aan een ander? Ook dit is een mogelijkheid. Samen met jou zorg ik dat we jouw geliefde, familielid, vriend of relatie verrassen met een uniek, persoonlijk cadeau. Neem hiervoor wel tijdig contact met me op in verband met mijn wachtlijst.

 

Wil je meer informatie over het laten vervaardigen van een portret in opdracht of wilt u een bezoek brengen aan het atelier, dan nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact met me op te nemen.

Van idee naar doek

Kenmerkend aan mijn portretten zijn de levendigheid en de herkenbare uitdrukking in de ogen. Voor mij is het treffend verbeelden van de essentie van mens en dier heel belangrijk.

Op aanvulling van wat ik voel, bespreken we samen hoe je de geportretteerde zelf zou karakteriseren en of je specifieke wensen hebt over hoe je hem/haar het liefste geportretteerd zou willen zien.

Foto van Yessi.

Pasteltekening van Yessi.