Wekelijkse lessen

 

Teken- en schilder jij graag, maar kom je soms moeilijkheden tegen waar je een kant en klare oplossing voor zou willen vinden?

Zou jij graag een specifieke techniek of vaardigheid in het tekenen en schilderen willen ontwikkelen?

Wil jij graag een gelijkend en ruimtelijk portret leren tekenen en schilderen?

Of vind je het gewoon fijn en inspirerend om te tekenen en schilderen met gelijkgestemden in een gezellige, ongedwongen sfeer?

Dan zijn de wekelijkse lessen misschien iets voor jou! Je kiest hierin zelf je project(en) en leerdoelen en ik help je deze te verwezenlijken. Indien gewenst, spreken we van te voren een traject af van waaruit we gaan werken.

Werk je liever aan de hand van steeds afwisselende opdrachten en uitdagingen? Ook hierin voorzie ik je graag ;-)! Er zijn ook kant en klare cursussen beschikbaar, zoals de Cursus portret schilderen en de Cursus portret tekenen.

Mijn brede achtergrond en ervaring beperkt zich niet alleen tot het portretteren, daarom kan ik deskundige begeleiding aan zowel beginners als gevorderden bieden in alle onderwerpen en technieken.

Je werkt in een kleinschalige groep creatievelingen (maximaal 8) met veel individuele aandacht. Je kiest zelf wat je wilt ontwikkelen en ik help je daar persoonlijk bij. Plezier staat voorop!

Heb je even geen inspiratie? Ik help je graag met ideeën en er is inspirerend beeldmateriaal voorhanden.

Data en tijden

 

 • iedere maandagavond, 19:15-21:15, met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen.
 • iedere woensdagmiddag, 15:00-17:00, met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen.
 • iedere woensdagavond, 19:15-21:15, met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen.

 

Tarieven wekelijkse teken- en schilderles

 

Losse les

€ 19,-. *

Leskaart van 5 lessen

€ 85,- euro. De leskaart dient binnen 5 achtereenvolgende lessen opgenomen te worden. Je kiest zelf wanneer je start.*

Leskaart van 10 lessen

€ 149,- euro. De leskaart dient binnen 10 achtereenvolgende lessen opgenomen te worden. Je kiest zelf wanneer je start.*

 

  • * Prijzen inclusief 21% BTW, exclusief materialen. Tegen een vergoeding van € 5,- (exclusief canvas) per les is het mogelijk om gebruik te maken van reeds aanwezige materialen. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als je een materiaal zou willen uitproberen voordat je het aanschaft.
  • * Tariefwijzigingen voorbehouden.
  • * Kun je niet komen? In overleg is het, onder voorbehoud dat er ruimte is, mogelijk om 1 gemiste les in te halen (op dezelfde of een andere dag).
  • * Ga je buiten de schoolvakanties op vakantie? Geef het ruim 5 weken van te voren aan. In overleg is het, onder voorbehoud dat er ruimte is, mogelijk je lessen voor een bepaalde tijd te ‘bevriezen’.

 

Locatie: Takkebijsters 7, Breda.

 

Wil je nog materialen aanschaffen? Dan is een Cursus pakket wellicht interessant.

De lessen zijn kleinschalig. Zo kan ik veel individuele aandacht garanderen. Er is beperkt plaats en vol is vol.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Nu inschrijven