Ervaringen

 

“Het is precies ons Aslan…om kippenvel van te krijgen…geweldig hoe je hem op het doek hebt weten te zetten Marin…!! 😍”

Klant over het portret van Tibrá:

“De ogen van Tibrá zijn zo raak geschilderd, ik zie precies wat ze voelt”

Jos en Lisenka schrijven op Facebook over het portret van Aslan:

Lisenka-Jos Braspenning Het is precies ons Aslan…om kippenvel van te krijgen…geweldig hoe je hem op het doek hebt weten te zetten Marin…!! 😍”

Lisenka-Jos Braspenning Wat zijn we trots…morgen is het een jaar geleden dat we hem verloren hebben…en met dit prachtige schilderij aan de muur lopen we met een big smile de woonkamer in!! Nogmaals bedankt Marin…je hebt ons ontzettend blij gemaakt!!

Andrew-Glyn-Smail schrijft op Facebook over het portret van zijn Pip:

“Pip’s Portrait
Received today, this beautiful portrait of my mare Pip, is a gift from my love and soulmate, Victorine van Rossem. It captures the essence of Pip or so it seems to me.
Pip’s portrait was painted by the highly gifted Dutch artist, Marin Elsen, whose work you can learn more about at www.marinelsen.nl. Vicki and I met Marin through our equine bodywork called Equine Touch.
You can find out more about Equine Touch at Humans for Horses – Equine Touch and more about Pip through my books published by Horses and Humans Publications and our blog at www.horsesandhumans.com/blog.”

Esther Bosch schrijft op Facebook over het portret van Pieter:

“Een poos terug had ik Marin gevraagd een schilderij te maken van mijn helaas overleden paard. Ze heeft dit voor mij gedaan. Zijn ogen, neus en vacht zijn zo sprekend. De kleuren prachtig. Tijdens het opbouwen van het schilderij ontving ik foto’s van de voortgang. Dit vond ik erg leuk. Ik had ook vragen en deze heeft ze allemaal beantwoord 🙂 Echt een aanrader als je een speciaal aandenken wilt!”

Lisa over het portret van Luna:

WAUW! Dat was mijn eerste reactie op het schilderij wat Marin van mijn hondje Luna heeft gemaakt. Het schilderij is net echt, Luna’s vrolijkheid, wijsheid en speelsheid stralen er van af! Er zitten veel details in, de kleine schittering in Luna’s ogen en het typische neusje van een Toller. Deze details vormen samen een geheel, wat bij elkaar past zoals kleine puzzelstukjes. 
Marin, ontzettend bedankt voor je liefdevolle creativiteit!
Het schilderij hangt nu boven een plek waar Luna vaak ligt. Als ze er onder ligt, dan is het net of we twee honden in huis hebben!”

Ina over het schilderij van O’Grady:

“Hoi Marin, ik wil je graag laten weten, dat iedereen het schilderij heel mooi vindt. Men herkent O’Grady erin. Je hebt echt zijn “ik” geschilderd. Ik ben er heel blij mee. Ik vind het wel jammer dat je hem niet gesigneerd hebt. Doe je dat nooit? Iemand met een talent, zoals dat van jou, moet daar trots op zijn! Groetjes, ina” 
“Hoi Marin, Ik wil je nogmaals danken voor het schitterende schilderij van O’Grady. We kijken er met plezier en weemoed naar. Ik wens je een gelukkig en gezond 2015! Groetjes Ina Otten”

Monique over het portret van Rosa:

“Nadat ik werk had gezien van Marin wilde ik graag dat ze een portret schilderde van mijn hond Rosa, die een paar jaar daarvoor was overleden. Voordat ze begon met het portret hebben we gesproken over wat voor hond Rosa was, wat we samen hebben beleefd en wat ik bijzonder vond aan haar. Ook heeft Marin een aantal foto’s meegenomen. Het resultaat is voor mij zeer waardevol. Het schilderij geeft Rosa niet alleen prachtig weer, maar raakt ook haar ziel. Ze is zo toch weer een beetje bij ons.”

Marlou over het schilderij van Hrimnir:

“De uitdrukking van Hrimnir is zó echt, zo kijkt hij precies. Marin heeft de blik in zijn ogen heel treffend geschilderd. Het schilderij is echt een pronkstuk in mijn woonkamer, ik ben er ontzettend blij mee!”

Magd over het portret van Norah:

“Het is een zeer mooi schilderij. Hoe jij haar op doek hebt gezet, prachtig…en dan haar ogen die haar karakter zo echt weergeven…ongelooflijk. Toch is het geen portret, het is een kunstwerk. Vriendelijke groet, Magd.”

Carina over het portret van Schenna: 

“Hoi Marin, na lang zoeken wie ons meisje kon schilderen vonden we jou. Ik zag je schilderwerk en ik vond het prachtig en je hebt ons meisje geschilderd. Het is zo mooi geworden! Het klopt helemaal; haar neusje; haar oortjes en haar oogjes… prachtig! Je hebt haar geschilderd hoe ze was. Heel fijn hoe je ons op de hoogte hield toen je er mee bezig was. We zijn er super blij mee! Zo is ze toch nog een beetje bij ons. Dank je wel Marin, XXX”

Natasja over het portret van haar Lara:

“Mijn laartje, super mooi! Marko en ik vinden het geweldig.”

Bianca en Raymond over het portret van Prati en Hafrún:

“Marin heeft onze paarden prachtig weergegeven op doek. De ogen zijn heel sprekend en je ziet de karakters van onze paarden terug in het schilderij.
Het was fijn dat Marin ons op de hoogte hield van hoe haar werk vorderde en dat we konden meedenken of er nog dingen aangepast moesten worden. Wij genieten nog dagelijks van dit kunstwerk aan de muur.”

Karin en Natalie over de portretten van Bjarni, Tyra en Stjarna, Kjartan en Tumi:

“Geweldige kunstenares met groot empathisch vermogen zowel naar de mens als het te realiseren werk. De interpretatie van het gesproken woord naar het verbeelden van de karakters, de ogen en uitdrukking is werkelijk geweldig. Deze gave resulteerde in zeer realistische portretten van onze dieren. Een warm persoon met een groot hart.”

Marja Smit over het portret van haar Chakra:

“Marin weet precies de essentie weer te geven, en legt daarmee het gevoelsmoment vast, liefde, trots, nieuwsgierigheid, baldadigheid, je herkent de emotie in haar werk.”

Hilde de Heij, (vroegere) eigenaresse van Kivo en Noïs, schrijft:

“Marin zet zieltjes op het doek, echt prachtig..! Elke keer ben ik weer onder de indruk hoe natuur getrouw haar schilderijen zijn..”

Op Facebook: “Echt helemaal onze Noïs..! Super Marin!!

Piet Nibbelink over het schilderij van Arwen, Auri en Owyn dat hij cadeau gaf aan zijn vrouw:
“Ha Marin
Ze is er erg blij mee!!!!
En was zeeeer verrast!!”

Inger schrijft bij het zien van de eerste foto’s van het portret van haar Bonnero: 

“Wauw! Heel mooi Marin!! Ziet er super uit. Kan niet bedenken wat ik er anders aan zou willen.
Kan niet wachten hem in het echt te zien! Groetjes, Inger”