Olieverf

Acryl

Pastel

Aquarel

Materialen

 

De gebruikte materialen en technieken zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het portret blijft dus gegarandeerd in topconditie!

 

Olieverf op linnen

Ik schilder in olieverf met Old Holland classic oil colors, welke bekend staan om de ongeëvenaarde kwaliteit in kleurkracht, briljantie, helderheid en lichtechtheid. Drager is een canvas van goede kwaliteit linnen, ik werk hierbij voornamelijk met ‘Claessens linnen’ uit Vlaanderen. Dit span ik zelf op houten spielatten.

 

Pastelkrijt

Met pastelkrijt maak ik portretten volledig in kleur.

Ik werk met Rembrandt krijt in combinatie met Stabilo en Conté pastelpotloden.

 

Aquarel/ acrylverf op papier of grafietpotlood

Wil je liever een monochroom portret? Bijvoorbeeld alleen in bruin-wit of in zwart-wit? Deze schilder ik in aquarel op papier of teken ik in grafietpotlood.

 

Andere wensen?

In overleg zijn er andere mogelijkheden, zoals een wandschildering. Ik kan met ieder beeldend materiaal overweg en sta altijd open om ideeën uit te wisselen :-)!