Jeugdatelier (VOL)

 

Vind jij het fijn om te tekenen en te schilderen?
Wil jij ontdekken waar jouw unieke kracht ligt; wil je iets specifieks als dieren en auto’s leren tekenen of vind je het gewoon leuk om te tekenen en schilderen met gelijkgestemden?

Als docent in het tekenen en schilderen op de middelbare school werkte ik veelvuldig met jongeren en ik verzorgde eveneens kunstlessen aan leerlingen van de basisschool in opdracht van een kunstcentrum. Omdat werken met jeugd een passie is, ben ik dat ook vanuit mijn eigen bedrijf altijd blijven doen.

Mocht je het leuk vinden om les bij mij te volgen, dan zijn de wekelijkse lessen in het tekenen en schilderen die in mei 2017 in ‘t Klooster in Bavel starten misschien iets voor jou! Ik bied deskundige, persoonlijke
begeleiding aan jongeren en kinderen in alle onderwerpen en technieken. Leeftijd 7+.
Je werkt in een kleinschalige groep creatievelingen met veel individuele aandacht en een vertrouwde sfeer, zodat je alle ruimte krijgt in je eigen ontwikkeling. Plezier staat voorop!

Data en tijden:
Woensdagmiddagen van 16:00-17:30 (uitgezonderd schoolvakanties).  De cursus is VOL, er is mogelijkheid om op de reservelijst geplaatst te worden.

Kosten:
€ 14- per losse les. Leskaart van tien lessen: € 100,-. Allerhande materialen zijn aanwezig.
Je bent vrij om te werken aan je eigen projecten. Even geen inspiratie? Ik heb ideeën genoeg!

Locatie: Teteringsedijk 89K, Breda.

Inschrijven uiterlijk twee weken van te voren. Er is beperkt plaats en vol is vol!
Info en inschrijven: info@marinelsen.nl / 06-11155532