Masterclass portret schilderen

 

Mis jij in je portretten vaak net die ‘sparkle’? Ze lijken qua uiterlijk wel aardig, maar spetteren niet van het doek af of komen niet echt tot leven?

Wil jij zaken als belichting, kleur, contrast, toets en accenten in het schilderij naar je eigen hand kunnen zetten?

Staan jouw portretten nog niet echt op zichzelf? Zou je een tijdloos kunstwerk neer willen zetten, dat ook boeit en fascineert voor mensen die de geportretteerde niet kennen?

Ben jij er klaar voor om je eigen stijl ontdekken?! Te ervaren hoe het is om als kunstenaar echt uit te drukken wat je wil uitdrukken en daarvoor alle tools in handen te hebben…?!

Dan is deze cursus helemaal iets voor jou!

De Masterclass geeft een verdieping op de ‘Cursus portret schilderen’, maar als je ervaring hebt in het portret schilderen kun je de Masterclass ook ‘los’ volgen.

 

Door de kleinschalige opzet geeft de cursus ruimte voor veel persoonlijke aandacht, waardoor je in een vertrouwde sfeer alle begeleiding krijgt die nodig is om tot een optimale ontwikkeling te kunnen komen.

Wil je liever werken met acrylverf? Alhoewel de Masterclass geënt is op het schilderen in olieverf, ben je van harte welkom!

De Masterclass vindt plaats op basis van inschrijving (vol is vol).

Wat heb je nodig voor de Masterclass portret schilderen? Hier vind je meer informatie.

 

Data 2020/2021:

Deze volgen nog.

 

Tijd: 10:00-17:00

Kosten: €75,-. Deze kosten zijn inclusief BTW, excl. materialen en lunch.
Locatie: Teteringsedijk 89G, Breda.

Wil jij ook deelnemen aan de Masterclass portret schilderen? Je bent van harte welkom :-). Om de cursus kleinschalig te houden is er maar beperkt plaats en vol is dus ook echt vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven om jezelf van een plekje te verzekeren.

Ja, ik schrijf me nu in!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.