Masterclass portret schilderen

 

Mis jij in je portretten vaak net die ‘sparkle’? Ze lijken qua uiterlijk wel aardig, maar spetteren niet van het doek af of komen niet echt tot leven?

Heb je er behoefte aan om foto’s alleen nog maar als uitgangspunt te gebruiken en niet slaafs te kopiëren? Wil jij zaken als belichting, kleur, contrast, toets en accenten in het schilderij helemaal naar je eigen hand kunnen zetten?

Staan jouw portretten niet echt op zichzelf? Zou je een tijdloos kunstwerk neer willen zetten, dat ook boeit en fascineert voor mensen die de geportretteerde niet kennen?

Ben jij er klaar voor om je eigen stijl ontdekken?! Te ervaren hoe het is om als kunstenaar echt uit te drukken wat jíj wil uitdrukken en daarvoor alle tools in handen te hebben…?!

Dan is deze cursus helemaal iets voor jou!

De cursus geeft een prachtige verdieping op de ‘cursus portret schilderen’, maar kan zonder problemen ook ‘los’ gevolgd worden.
 
Door de kleinschalige opzet geeft de cursus ruimte voor veel persoonlijke aandacht, waardoor je in een vertrouwde sfeer alle begeleiding krijgt die nodig is om tot een optimale ontwikkeling te kunnen komen.

De cursus vindt plaats op basis van inschrijving (vol is vol).

 

Momenteel zijn er geen actuele data waarop de cursus gepland staat.